Waarom partners?

Veel organisaties richten zich alleen op het organiseren van decentrale selectietrainingen. DecentraleStudent zet de student centraal en biedt daarom niet alleen selectiebegeleiding aan, maar begeleiding vanaf de middelbare school tot aan de universiteit. Om deze begeleiding aan te kunnen bieden, sluiten wij uniek partnerships met organisaties die dezelfde kwaliteit als wij nastreven. Zo weten we zeker dat onze studenten op de juiste manier worden geholpen! Ontdek op deze pagina meer over onze partners en waarom wij met hen samenwerken!

Onze partners

Goede, actuele en betrouwbare informatie over jouw decentrale selectie?

Decentrale Selectie Hulp

DecentraleSelectieHulp is een platform waar informatie over decentrale selectie procedures, kansen en rangnummers wordt verzameld en gedeeld met aanstaande kandidaten. Dit platform verzamelt al sinds 2016 informatie over de decentrale selectie en heeft daardoor meeste kennis over zo veel verschillende selecties. Verder kun je via DecentraleSelectieHulp selectietrainingen vergelijken, voorbeeldopgaven inkijken, andere selectiekandidaten contacteren en persoonlijk advies ontvangen wat betreft je keuze voor een bepaalde universiteit! Als verlengstuk van de website, zet DecentraleSelectieHulp zich nu samen met instituut HIP in om selectietrainingen van goede kwaliteit te ontwikkelen.

Leren plannen en goede huiswerkbegeleiding om je cijfers op niveau te krijgen?

Instituut HIP Bussum

Instituut HIP Bussum begeleidt al jaren basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren in de breedste zin van het woord. Dit gebeurt altijd in een prettige, stimulerende omgeving en onder leiding van deskundige docenten, remedial teachers en orthopedagogen. Bij Instituut HIP Bussum besteden we veel aandacht aan de leerstijl, individuele talenten en ontwikkeling van de leerlingen en studenten die bij ons komen. Leren is tenslotte meer dan alleen maar goede cijfers halen. Als het goed gaat, wordt leren vanzelf weer leuk. En daar gaat het ons om. ‘Met de kennis van school en de warmte van thuis’

Weloverwogen studiekeuze maken voor een studie die écht bij je past?

KeuzeLAB

Goed kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als een groot deel van je toekomst ervan afhangt. Bij KeuzeLAB gaan wij samen actief aan de slag en begeleiden wij jou bij het maken van een keuze die echt bij je past. Daarbij kijken wij niet alleen naar de uitkomst van ons talentonderzoek of studiekeuze-vragenlijst. In ons LAB gaan wij jouw onderbewuste interesses, oprechte motivaties en verstopte talenten verder onderzoeken. Dat is minstens zo belangrijk. Want de juiste keuze maak je uiteindelijk het beste zelf: wat je kiest ben jezelf.

Kieswijs

Kieswijs werkt met een uitgebreide serie zelf ontwikkelde en extern gevalideerde psychologische testen. Door de Kieswijsanalyse® kom je er achter wat jou bijzonder maakt, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, waar je interesses liggen en dus welke studie bij jou past! De studiekeuzebegeleiding bestaat uit het maken van een studiekeuzetest (1,5 uur) en persoonlijk gesprek met de student (2 uur). Na afloop van de test en het gesprek maakt de adviseur een persoonlijk verslag met daarin de uitslag van jouw Kieswijsanalyse® en een gericht studieadvies.