Waarom partners?

Veel organisaties richten zich alleen op het organiseren van decentrale selectietrainingen. DecentraleStudent zet de student centraal en biedt daarom niet alleen selectiebegeleiding aan, maar begeleiding vanaf de middelbare school tot aan de universiteit. Om deze begeleiding aan te kunnen bieden, sluiten wij uniek partnerships met organisaties die dezelfde kwaliteit als wij nastreven. Zo weten we zeker dat onze studenten op de juiste manier worden geholpen! Ontdek op deze pagina meer over onze partners en waarom wij met hen samenwerken!

Onze partners

Goede, actuele en betrouwbare informatie over jouw decentrale selectie?

Decentrale Selectie Hulp

DecentraleSelectieHulp is een platform waar informatie over decentrale selectie procedures, kansen en rangnummers wordt verzameld en gedeeld met aanstaande kandidaten. Dit platform verzamelt al sinds 2016 informatie over de decentrale selectie en heeft daardoor meeste kennis over zo veel verschillende selecties. Verder kun je via DecentraleSelectieHulp selectietrainingen vergelijken, voorbeeldopgaven inkijken, andere selectiekandidaten contacteren en persoonlijk advies ontvangen wat betreft je keuze voor een bepaalde universiteit! Als verlengstuk van de website, zet DecentraleSelectieHulp zich nu samen met instituut HIP in om selectietrainingen van goede kwaliteit te ontwikkelen.

Leren plannen en goede huiswerkbegeleiding om je cijfers op niveau te krijgen?

Lyceo

Een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind extra ondersteuning nodig: uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke begeleiding in de spannende examentijd. Daarom zijn wij er, met begeleiding bij het schoolwerk en individuele, positieve aandacht voor iedere leerling. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd.
Want het ervaren van je eigen succes en geluk, is de basis om te worden wie je bent.

Weloverwogen studiekeuze maken voor een studie die écht bij je past?

StudieKeuzeAdvies

In het studiekeuzetraject ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. In het traject heb je vier individuele sessies met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met verschillende opdrachten, testen en materialen zoals de TalentFocus tests en de Keuzegids. Met locaties door heel Nederland zitten we altijd bij jou in de buurt!