Waarom partners?

Veel organisaties richten zich alleen op het organiseren van decentrale selectietrainingen. DecentraleStudent zet de student centraal en biedt daarom niet alleen selectiebegeleiding aan, maar begeleiding vanaf de middelbare school tot aan de universiteit. Om deze begeleiding aan te kunnen bieden, sluiten wij uniek partnerships met organisaties die dezelfde kwaliteit als wij nastreven. Zo weten we zeker dat onze studenten op de juiste manier worden geholpen! Ontdek op deze pagina meer over onze partners en waarom wij met hen samenwerken!

Onze partners

Leren plannen en goede huiswerkbegeleiding om je cijfers op niveau te krijgen?

Lyceo

Een onbezorgde schooltijd, dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind extra ondersteuning nodig: uitleg bij dat lastige vak, hulp bij het plannen van huiswerk of persoonlijke begeleiding in de spannende examentijd. Daarom zijn wij er, met begeleiding bij het schoolwerk en individuele, positieve aandacht voor iedere leerling. Onze missie is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd.
Want het ervaren van je eigen succes en geluk, is de basis om te worden wie je bent.

Weloverwogen studiekeuze maken voor een studie die écht bij je past?

StudieKeuzeAdvies

In het studiekeuzetraject ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. In het traject heb je vier individuele sessies met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met verschillende opdrachten, testen en materialen zoals de TalentFocus tests en de Keuzegids. Met locaties door heel Nederland zitten we altijd bij jou in de buurt!

 

Hulp bij jouw tentamens?

TentamenTrainingen

Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit professionals en studenten die weten hoe belangrijk het is dat je goed wordt voorbereid op je tentamen. Op deze pagina vind je enkele van onze medewerkers, die samen met een team van ruim 100 docenten, trainingsmanagers, coaches en backoffice-medewerkers werken aan het organiseren van kwaliteitstrainingen. TentamenTrainingen.nl is ontstaan uit StudeerSnel.nl, de website waar inmiddels honderdduizenden studenten hun studiematerialen met elkaar delen. StudeerSnel heeft de ambitie om studenten waar mogelijk te helpen met hun studie. Een logische eerste stap om buiten de website te zetten, is te starten met het aanbieden van tentamentrainingen. We hebben een duidelijk beeld van hoe een tentamentrainer te werk moet gaan en we zijn van mening dat er nog geen tentamentrainer is die dit wensbeeld tot realiteit maakt. We werken er elke dag aan om dit beeld met TentamenTrainingen.nl te verwezenlijken.