Meet the team!

Sebastiaan

Functie: Coach & Docent

 

Kernwaarde: Toewijding

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Sebastiaan en ik ben nu derdejaars geneeskundestudent. Ik studeer aan de Universiteit Utrecht en heb een propedeuse in Molecular Life Sciences, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om voor geneeskunde te gaan. Dit bevalt mij enorm goed en ik ga mijn best doen zodat jullie ook je gewenste studies binnen kunnen komen!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik geef al jaren lang huiswerkbegeleiding en bijles in allerlei vakken; van de bètavakken voor de BNS-toets tot talen. Ik vind het hartstikke leuk om mensen nieuwe dingen bij te brengen en te laten zien dat als je echt ergens voor gaat, je veel meer kunt dan je denkt! (Zelfs wanneer het eerst onmogelijk leek).

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik heb zelf de decentrale selectie doorlopen en vond het toentertijd ook zeer spannend. Het lijkt allemaal zo abstract en er zijn  zoveel verschillende manieren van toetsing. Maar met je eigen inzet en een beetje hulp kun je ver komen! Ik geloof dat ik die hulp kan verschaffen en help daarom graag!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is toewijding. De decentrale selectie is een lastige drempel om overheen te stappen, maar in principe voor iedereen mogelijk. Zolang je je maar 100% inzet!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

De tip die ik voor jullie heb is: Zorg ervoor dat je een plan trekt! Maak een duidelijk overzicht van wat je moet doen zodat je niet overweldigd wordt door de hoeveelheid stof of hoe moeilijk het allemaal lijkt. Zet je volledig in, heb vertrouwen in jezelf en ga ervoor!