Meet the team!

Sanne

Functie: Bijlesdocent

 

Kernwaarde: Jezelf zijn

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Hoi! Ik ben Sanne en studeer Diergeneeskunde aan de Universiteit in Utrecht. In september 2020 ben ik begonnen met mijn master in de richting Gezelschapsdieren, en ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens de bachelor heb ik als keuzevak Didactische vaardigheden gekozen, omdat ik geïnteresseerd was in het onderwijs en alles wat daarbij komt kijken. Binnen dit vak heb ik een aantal keer les mogen geven, wat erg leuk was en mij, door het helpen bij het begrijpen van de stof, enorm veel energie opleverde.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Omdat Utrecht de enige plek in Nederland is om Diergeneeskunde te studeren is het best lastig om een plekje te bemachtigen en dit kan veel druk en stress met zich meebrengen. Ik wil je dan ook graag helpen om hiermee om te gaan, en deze stress wat te verminderen door je te helpen bij de voorbereiding voor de toelating, zodat je je kansen vergroot om deze droomstudie te kunnen doen!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Wat ik belangrijk vind is dat je weet dat ik er voor je ben om te helpen, geen vraag is te gek of te raar! Als je ergens meezit of ergens niet uitkomt vind ik het belangrijk dat je dat aangeeft zodat we daar extra aandacht aan besteden. Mijn kernwaarde is dan ook dat je jezelf kunt zijn tijdens de lessen, dat je je op je gemak voelt en vrij voelt om vragen te stellen en je zo op je eigen manier optimaal kunt leren!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip voor jou is dat je moet geloven in jezelf! Werk hard voor wat je wilt bereiken maar neem af en toe ook even de tijd voor jezelf en ben trots op wat je tot nu toe al bereikt hebt, al is het maar iets heel kleins!