Meet the team!

Sanne

Functie: Schrijver & docent

 

Kernwaarde: Motiverend

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Sanne en ik studeer Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Ik heb voor Universiteit Utrecht gekozen omdat hier in de bachelor al gestart wordt met coschappen lopen, wat mij erg aansprak! Bovendien is hier de kennistoets een belangrijk onderdeel van de decentrale selectie. Ik vond dat zelf een prettig omdat je dan met goed studeren en voorbereiden al ver komt.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens mijn eigen middelbare schooltijd heb ik bijles gegeven in de vakken Wiskunde en Natuurkunde omdat ik van het exacte van deze vakken hield en omdat ik merkte dat je hier iemand heel goed mee kan helpen. Tijdens mijn master Geneeskunde heb ik les gegeven in het Klinische Vaardigheden Onderwijs aan beginnende bachelor studenten van Geneeskunde. Ik deed dit altijd met veel plezier omdat je zo heel gericht onderwijs geeft in de technische vaardigheden van het vak.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik haal er voldoening uit om te zien dat je met een juiste manier van onderwijs geven iemand echt vooruit kan helpen. Ik kan zelf nog goed herinneren dat ik niet zo goed wist waar te beginnen. Zeker omdat de decentrale selectie toch weer heel andere stof is dan ik gewend was van de middelbare school. Daarom hoop ik op deze manier de selectiekandidaten een duwtje in de juiste richting te kunnen geven met het bestuderen van de stof en het voorbereiden op de selectie!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is: motiverend. Ik wil de selectiekandidaten laten zien over welke sterke kwaliteiten ze beschikken en hoe ze die het beste in kunnen zetten om hun doelen te bereiken.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip is: weet dat je meer kunt dan je beseft! In het begin kan het vaak wat intimiderend lijken, maar weet dat met de juiste voorbereiding het kan.