Meet the team!

Pien

Functie: Coach & Docent

 

Kernwaarde:
Structuur

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Pien en ik zit nu middenin de master tandheelkunde aan het ACTA. Ik heb tijdens mijn tussenjaar een jaar in Amerika gestudeerd, waardoor ik voor de decentrale selectie terug naar Nederland moest. Gelukkig was het het waard, ik kwam in één keer binnen bij de opleiding!

 

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik ben tijdens mijn studie begonnen met het geven van individuele bijles, vooral het vak wiskunde. Dit vak heb ik ook in Amerika gevolgd, en ik miste het tijdens mijn studie tandheelkunde zo erg dat ik de studie docent wiskunde ben gaan volgen. Ik moet daarvoor stage lopen op middelbare scholen dus ik heb vaak voor de klas gestaan. Ik ben nu halverwege met deze studie.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De decentrale selectie periode is een spannende, onzekere periode. Ik wil graag helpen met de kennis die ik heb opgebouwd!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Structuur en het bewaren van rust. Bij het beantwoorden van een (toets)vraag is het belangrijk om te blijven bedenken wat de vraag was en welk antwoord er gewenst is. Door met een frisse en rustige blik naar een vraagstuk te kijken, kun je veel bereiken!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Blijf bedenken waar je het voor doet, en maak het niet te zwaar voor jezelf. Doe je best maar blijf wel binnen je eigen grenzen!