Meet the team!

Paul

Functie: Coach & Docent

 

Kernwaarde: Ontspannen leeromgeving

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Paul en ik zit in het 3e jaar van de Bachelor Klinische Technologie. Dit is een joint degree, wat inhoudt dat ik zowel in Delft, Leiden, als Rotterdam te vinden ben. Hiernaast volg ik ook een programma Klassiek Gitaar op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, omdat ik het belangrijk vind me op verschillende vlakken te ontwikkelen. In de aanloop naar Klinische Technologie heb ik ook toelating voor Geneeskunde gedaan in Leiden, maar daar miste ik de technische insteek die Klinische Technologie wél biedt. Voor de selectie voor Geneeskunde heb ik de BMAT gemaakt!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Toen ik zelf nog op de middelbare school zat heb ik geruime tijd bijles gegeven aan boven- en onderbouwleerlingen in Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde. Op dit moment geef ik leerlingen van het havo en het vwo spoedcursussen om zich optimaal voor te bereiden voor de eindexamens. Daarnaast ben ik dus ook werkzaam als trainer voor de BMAT en help ik selectiekandidaten goed voorbereid deze test tegemoet te gaan.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik heb zelf kort geleden in jullie schoenen gestaan en ik weet daarom wat voor een spannend traject het selectieproces is. Mijn eigen ervaring gebruik ik hierin graag om anderen een stukje dichterbij hun eigen toelating te brengen! Mijn doel is uiteindelijk om een groot gedeelte van de spanning en onzekerheid weg te kunnen nemen voordat de selectiekandidaat de BMAT begint, om zo het beste eruit te halen!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde in mijn manier van lesgeven is het verzorgen van een ontspannen leeromgeving zodat elke student zich op zijn of haar gemak voelt.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Zorg dat je goed uitgerust aan de BMAT begint (of welk onderdeel van de selectie dan ook). Hierin is het ook belangrijk dat je je realiseert dat het voor iedereen een spannende dag is, dus dat een beetje zenuwen niet gek zijn. Maak jezelf echter niet gek door te erg over je zenuwen in te zitten, maar kijk wat de dag brengt en doe de dingen zoals het voor jou het fijnst voelt!