Meet the team!

Pascalle

Functie: Coach 

 

Kernwaarde:
Authenticiteit

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Ik ben Pascalle, 23 jaar en 5e jaars geneeskundestudente aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Momenteel ben ik halverwege de master opleiding en loop ik full-time coschappen.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb echt een passie voor onderwijs! Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik een aantal jaar huiswerkbegeleiding gegeven aan studenten van verschillende onderwijs niveaus en met leer moeilijkheden als dyscalculie en dyslexie. Vanwege mijn grote interesse in les geven heb ik mijn onderwijs ervaringen voortgezet tijdens de bacheloropleiding als student assistant op de anatomiezaal gedurende twee jaar.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik kijk er naar uit om tijdens ons coachingsgesprek samen met jou kritisch naar jouw CV en motivatie te kijken en samen uit te zoeken wat jouw kwaliteiten zijn en wat jij belangrijke kwaliteiten vind als arts! Ik geloof er namelijk sterk in dat cijfers echt niet alles zijn en dat het juist veel belangrijker is om te laten zien wie jij bent, waar je voor staat en dat jij gepassioneerd bent voor het vak.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is authenticiteit. Mijn doel is om tijdens ons coachingsgesprek jouw CV- en motivatie zo veel mogelijk “eigen” te maken en jouw persoonlijkheid en kwaliteiten naar voren te laten komen.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn tip aan jou is om vertrouwen te hebben in jezelf!

“No one is you and that is your power!”