Meet the team!

Noa

Functie: Bijlesdocent

 

Kernwaarde: Betrokkenheid

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Noa Karlas, ik ben 19 jaar en ik studeer Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb mij direct na het slagen voor mijn vwo-examen ingeschreven voor de geneeskunde selectie en werd gelukkig bij de eerste ronde al aangenomen.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb altijd een passie gehad voor het geven van onderwijs en heb tijdens mijn middelbare schoolperiode dan ook regelmatig bijles gegeven aan medeleerlingen. Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Als eerste in mijn familie die mee deed aan een decentrale selectie had ik veel vragen die niemand kon beantwoorden. Is de toets echt zo lastig? Moet ik elk detail van de stof leren? Ik wil de selectiekandidaten graag helpen met hun vragen en klaarstomen voor een speciaal (en ook heel spannend) moment in hun leven.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Betrokkenheid. Naar mijn idee kan je met een betrokken houding iemand een comfortabel gevoel geven en op deze manier de begeleiding optimaliseren.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Vertrouw op jezelf en laat je niet gek maken!