Meet the team!

Nizar

Functie: Coach & Docent

 

Kernwaarden: Toewijding en leren

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Ik ben Nizar en ik heb geneeskunde en filosofie gestuurd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn middelbare school heb ik deelgenomen aan het ‘Junior Medical School’ Programma. Hier heb ik veel geleerd over wetenschappelijk onderzoek.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens mijn geneeskunde opleiding heb ik bijles gegeven aan leerlingen op middelbare scholen. Ik vond wiskunde, biologie, geschiedenis, natuurkunde en scheikunde altijd heel leuk. Tegelijkertijd heb ik zelf lesgegeven over onderwerpen die wij tijdens de geneeskunde opleiding krijgen. Zo kon ik leren combineren met lesgeven.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik wil niet alleen dokter worden, maar ook kritische vragen kunnen stellen over wat ik aan het doen ben en waarom. Om deze reden wil ik jou aan het denken zetten over waarom je geneeskunde zou willen doen en hoe je dat doet. Het begint immers met je eigen ambities en dromen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarden zijn toewijding en leren. Door jou beter te leren kennen als persoon kan ik me beter voorstellen wat jij leuk en niet leuk vindt, wat jij fijn en niet fijn vindt en hoe jij als persoon het beste kan leren. Als jij iets moeilijk vindt dan ga ik mijn uiterste best doen om jou te helpen. We stappen samen in en uit de trein van leren.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip is: geïnteresseerd zijn. Als je iets interessant vindt dan kan je zelf dingen gaan uitzoeken. Net als toen je nog kind was. Zo leer je mensen kennen en leer je ook om te studeren. Dat is het mooiste wat er is tijdens de opleiding.