Meet the team!

Nienke

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Eerlijkheid & Geduld

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Nienke Günther en ik studeer Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb hiervoor ook de bachelor Medical Biology afgerond aan de Radboud Universiteit. Gedurende deze bachelor heb ik een minor Geneeskunde gedaan en aan het einde deze bachelor heb ik deelgenomen aan de selectie voor Tandheelkunde en Geneeskunde. Ik ben toen voor beide studies ingeloot, maar uiteindelijk bleek Tandheelkunde toch echt mijn droomstudie te zijn!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Mijn interesse in het lesgeven is vroeger begonnen bij het geven van o.a. hockeytrainingen. Deze passie voor lesgeven is sindsdien nooit meer weggegaan.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De decentrale selectie periode vond ik zelf een spannende en onzekere periode. Destijds vond ik het moeilijk om concreet op papier te zetten waarom ik goed bij deze studie en universiteit zou passen. Ik help selectiekandidaten graag bij het concretiseren van hun motivatie en (verborgen) talenten, zodat ze uiteindelijk ook met meer vertrouwen de decentrale selectie periode ingaan.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaardes zijn geduld en eerlijkheid. Ik hoop tijdens de begeleiding geduld en rust uit te stralen waardoor je altijd het gevoel hebt dat er naar je wensen en vragen geluisterd wordt. Daarnaast vind ik eerlijkheid vanuit beide partijen belangrijk en daardoor ontstaat er ruimte om alles te zeggen. Hierdoor kunnen we het maximale uit je begeleiding halen!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Het is belangrijk om jezelf niet te veel te vergelijken met anderen en te blijven focussen op je eigen kwaliteiten. Weet goed van jezelf waar jouw krachten en talenten liggen, dan zal je ook een stuk zelfverzekerder de selectie ingaan!