Meet the team!

Melika

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Zorgvuldigheid

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Melika Shabani en ik kom uit Zwolle. Op dit moment ben ik vijfdejaars student geneeskunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens de bachelor geneeskunde heb ik geneeskunde studenten getraind om basisschoolkinderen te begeleiden tijdens het ‘Teddy Bear Hospital’. Dit is een dag georganiseerd vanuit een vrijwillige organisatie om kinderen op een veilige en speelse manier kennis te laten maken met het ziekenhuis.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe spannend het was om geneeskunde binnen te komen en wil hier graag bij helpen om hopelijk een beetje spanning en stress weg te kunnen nemen 🙂

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

De kernwaarde in mijn manier van selectiebegeleiding is voornamelijk zorgvuldigheid. Zorgvuldig omgaan met de wensen en verwachtingen van de kandidaat en tegelijkertijd zorgvuldig zijn in de selectiebegeleiding en zorgen dat er niks over het hoofd wordt gezien.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Blijf dicht bij wie je bent en vertrouw op jezelf dat je het kan!