Meet the team!

Manal

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Passie

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Manal Aourag, ik ben 21 jaar oud en ik studeer geneeskunde aan de Radboud universiteit. Dat ik geneeskunde wilde studeren wist ik al vanaf mijn achtste levensjaar, maar waar ik dat zou gaan doen heb ik af laten hangen van open dagen, locatie en het curriculum.  Ik ben ontzettend blij dat ik mijn bachelor aan de Radboud universiteit heb voltooid en ben blij met de vrijheid die ik heb gehad tijdens de bachelor om mijn eigen tijd in te delen.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Onderwijs is altijd al een passie van mij geweest. Ik heb zelf reanimatielessen gegeven aan middelbare scholieren en vond het ontzettend leuk en leerzaam om voor de klas te staan en kinderen zo vroeg mogelijk het belang van goed kunnen reanimeren te leren. Ook heb ik een bestuursfunctie Onderwijs gedaan bij het medisch tijdschrift van mijn geneeskunde faculteit. Hierin heb ik veel losse projecten verwezenlijkt, maar vooral met docenten gezocht naar manieren om studenten te betrekken bij de medische wetenschap. Ik zie mezelf later naast arts, zeker ook docent worden!

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik denk dat ik selectiekandidaten graag help omdat ik me goed herinner hoe spannend ik het vond in de periode rondom de decentrale selectie. Het kan dan heel handig zijn om iemand te hebben die je helpt de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is passie. Ik denk dat als je gepassioneerd bent en echt graag ergens voor wil werken, dat dat je al zo ver op weg helpt. Ik denk ook dat als je gedurende de decentrale selectie je passie voor geneeskunde laat blijken, je kansen veel hoger liggen.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip is: werk jezelf niet tegen! Stress en onzekerheid kunnen het zoveel moeilijker maken om de decentrale selectie door te komen. Maak duidelijke plannen, schrijf deze goed uit en plan ook momenten van rust in voor jezelf.