Meet the team!

Lydia

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Doelgericht

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Hoi! Ik ben Lydia. Ik heb geneeskunde in het prachtige Nijmegen gestudeerd. Inmiddels werk ik als arts in het verpleeghuis. Het mooie van geneeskunde in Nijmegen vond ik de structuur en de gezellige stad. Wat mij betreft zelfs de gezelligste van Nederland! ;P Ik zie er naar uit om verder kennis te maken!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Op de basisschool gaf ik in de bovenbouw al leesles. Op de middelbare school heb ik jarenlang bijles gegeven. Aan de universiteit heb ik dit uitgebreid naar lessen voor geneeskundestudenten uit diverse steden in Nederland. Ook ben ik al een aantal jaar betrokken bij de decentrale selectie van geneeskunde in Nijmegen.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Zelf had ik geen enkel idee van hoe de decentrale selectie in elkaar zat. Achteraf had ik mijzelf denk ik met de kennis van nu een hoop stress kunnen besparen. Dit gun ik anderen ook. Ik vind het mooi om samen met jou op zoek te gaan naar de beste voorbereiding op de decentrale selectie. Hierbij vind ik het een uitdaging om aan te sluiten bij jouw manier van leren.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is doelgericht. Ik zie het als een uitdaging om samen met jou naar jouw doel toe te werken. De weg daar naartoe maakt niet uit, maar samen komen we er!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Houd voor ogen wat je doel is en maak dit niet te groot. Mijn doel was de decentrale selectie halen en dat is gelukt. Uiteindelijk kijkt echt niemand meer naar je rangnummer. Goed is goed genoeg!