Meet the team!

Lianne

Functie: Coach 

 

Kernwaarde: Het beste uit jezelf

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Ik ben Lianne Goebel en studeer geneeskunde in Nijmegen. Ik heb de bachelor en mijn eerste jaar van de master/coschappen reeds afgerond.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens de middelbare school gaf ik zowel persoonlijke bijles als huiswerkbegeleiding. De persoonlijke bijles was onder andere aan een leerling met leerproblemen.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Bij mij decentrale selectie was deze manier van begeleiding nog niet aanwezig, terwijl ik hier wel behoefte aan had. Ik vind het daarom fijn om de toekomstige studenten wel te kunnen begeleiden daar waar nodig. Een nieuwe stap maken na de middelbare school is al spannend genoeg en elk beetje hulp kan dan ontzettend prettig zijn.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Ik vind het belangrijk om het beste uit de student zelf te halen! In plaats van alles kant en klaar door te spelen wil ik iemand graag prikkelen om zelf na te blijven denken!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Denk goed na over je eigen kwaliteiten en talenten en hoe deze tot uiting zouden komen in de studie. Wat zijn zaken die je daarnaast juist zou willen leren en verwacht je die te leren binnen deze studie? Kortom, ga na wat jij kunt bieden en wat de studie jou kan bieden.