Meet the team!

Jolien

Functie: Coach 

 

Kernwaarde:
Positiviteit

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Jolien en ik studeer Tandheelkunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Ik heb eerst een HBO Material science gedaan maar heb uiteindelijk gekozen om alsnog mijn grote droom na te gaan en heb me toen ingeschreven voor Tandheelkunde. Hier werd ik bij mijn eerste selectiepoging meteen geplaatst.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb het begeleiden van leerlingen en studenten altijd heel leuk gevonden. Ik vind het iets moois om je kennis en ervaringen te kunnen delen. Het is al helemaal leuk als mede daardoor mooie resultaten bereikt worden!

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik vond zelf de selectieperiode heel erg spannend en stressvol. Je weet niet goed wat je kunt verwachten en je wilt het extra goed doen. Toen ik de selectie deed was er geen mogelijkheid tot begeleiding en dat vond ik zelf lastig. Omdat ik nu weet hoe het eraan toe gaat tijdens zo een periode wil ik dit graag delen om andere toekomstige studenten te kunnen helpen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is positiviteit. Ik vind dit heel erg belangrijk omdat er veel op je af komt en het soms overweldigend kan aanvoelen. Dan wil ik graag de positiviteit behouden en met gezonde spanning er samen aan werken!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip voor de selectiekandidaten is: Vertrouw in jezelf! Alles is spannend en alles is nieuw maar niks is onmogelijk. Blijf volhouden waar je het voor doet en hou dat in je gedachten. You can do this!