Meet the team!

Isis

Functie: Bijlesdocent en coach

 

Kernwaarde: Volle vertrouwen

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Isis en ik studeer Tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Bij de decentrale selectie van de ACTA heb je de keuze om via de UvA of VU binnen te stromen. Ik heb gekozen voor de UvA, aangezien hier mijn kans op geselecteerd worden bij de decentrale selectie groter was. Naast de studie Tandheelkunde ben ik ook nog werkzaam als tandartsassistente. Zo werk ik doordeweeks bij een Orthodontist en in het weekend bij een kindertandarts. Daarnaast help ik nu aanstaande selectiekandidaten als coach bij de CV & motivatiebrief.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb een passie voor anderen helpen en uitleg geven. Zo heb ik mijn jongere zusje vaak kunnen helpen met procedures die ik al vaker ondergaan ben, helpen met CV of klaarstomen voor spannende selectieprocedures of examens. Ook hielp ik graag oppaskinderen met huiswerk en werkstukken. Daarnaast heb ik kennissen die net als ik een passie voor tandheelkunde hebben, kennis laten maken met de studie en vervolgens geholpen met de selectieprocedure.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De selectieprocedure van tandheelkunde is erg intensief en spannend. Persoonlijk was ik niet de student die cumlaude het vwo diploma heeft behaald. Hierom moest ik voor de tandheelkunde selectie zeer goed presteren op mijn motivatiebrief en CV. Met deze ervaring wil ik graag vanuit mijn eigen perspectief andere toekomstige studenten helpen deze onderdelen succesvol af te ronden.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om met goede voorbereiding en zelfverzekerdheid de selectie in te gaan. Hier wil ik aanstaande kandidaten graag bij helpen door samen keuzes te maken omtrent cv, cijferlijst en motivatie. Zo wil ik de kandidaten klaarstomen om met volle vertrouwen de selectieprocedure te starten.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Als er iets is wat ik graag zelf had willen horen voordat ik aan de selectieprocedure begon was: je kan het! Met zelfvertrouwen, passie en motivatie kom je er! Geef jezelf de tijd en ruimte om voor te bereiden om met al het vertrouwen de selectie in te gaan.