Meet the team!

Isa

Functie: Docent

 

Kernwaarde: Planning

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Ik ben Isa van Andel, ben 23 jaar en studeer geneeskunde in Leiden. Ik zit momenteel in mijn 4e jaar en in de wachttijd voor de coschappen.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Al vanaf de middelbare school heb ik bijles gegeven en sinds 2018 wat intensiever voor bijvoorbeeld Nederlands, Engels en wiskunde 1 op 1. Daarnaast geef ik al 2 jaar met erg veel plezier de training voor de tweede ronde van de decentrale selectie voor geneeskunde in Leiden.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om je goed voor te bereiden voor de decentrale selectie. Het brengt heel veel stress en onzekerheden met je mee, maar achteraf zou ik het zo over doen, want het is ook een hele leuke ervaring. Ik heb zo verschillende trucjes toegepast en heb ook veel geoefend met de BMAT om mij optimaal te kunnen voorbereiden op de BMAT.

Ik heb deze periode zelf ook meegemaakt, twee keer zelfs en wil daarom vanuit mijn eigen ervaring anderen helpen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

De BMAT is een erg grote toets en is heel anders dan dat je normaal gewend bent, maar met een goede tijdsplanning kom je er zeker.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Oefenen, oefenen en oefenen!