Meet the team!

Fatma

Functie: Coach & docent

 

Kernwaarde: Voorbereiding

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Fatma Dagdeviren en ik studeer Tandheelkunde aan het ACTA. Ik heb mijn propedeuse behaald met een 9.0 als gemiddelde en zit nu in het eerste jaar van mijn master.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Eigenlijk heb ik al best veel gedaan in het onderwijs. Tijdens mijn middelbare schoolperiode heb ik stage gelopen op een basisschool en sinds ik op de universiteit zit, geef ik bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen. Ik vind het erg leuk om uitleg te geven en voor de klas te staan.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik weet nog dat ik het heel spannend vond om aan de decentrale selectie mee te doen en heel graag binnen wilde komen, maar helaas had ik niemand die mij kon helpen, ik ben immers de eerste uit mijn familie die een universitaire opleiding ging doen. Graag wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om ondersteund en geholpen te worden.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Voor mij is het heel belangrijk dat informatie goed en duidelijk wordt overgedragen, daarom is een goede voorbereiding van de docent cruciaal!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Heb vertrouwen en rust. Heb er vertrouwen in dat het uiteindelijk goed zal komen, of je nou binnenkomt of niet. Het heeft geen zin om te blijven stressen en jezelf gek te maken. Geef gewoon alles wat je hebt, meer kan je niet doen.