Meet the team!

Fatima

Functie: Docent

 

Kernwaarde: Positiviteit

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Fatima en ik studeer Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Vorig academisch jaar heb ik mijn bachelor afgerond en ik ben nu sinds een aantal maanden bezig met mijn master.

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Tijdens haast mijn gehele studententijd heb ik in en rondom het onderwijs gewerkt. Hierbij heb ik vooral bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen gegeven. Dit is iets waar ik altijd erg veel voldoening en plezier uit heb gehaald.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Zelf heb ik natuurlijk ook meegedaan aan de decentrale selectie om binnen te komen bij Tandheelkunde. Ik weet nog hoe ontzettend spannend ik dit vond. Voor mij was Tandheelkunde mijn eerste en enige keus. Ik hoop selectiekandidaten die nu diezelfde spannende periode meemaken vooruit te helpen en een deel van die stres weg te nemen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is positiviteit. Ik vind dat goede begeleiding altijd begint met een open en positieve houding. Ik wil met de begeleiding de selectiekandidaten op de best mogelijke manier vooruithelpen. Natuurlijk is niet alles aan de selectieprocedure even leuk, maar laten we de delen leuk maken waar we invloed op hebben. Alles is al stressvol genoeg, dus laten we er gewoon het allerbeste van maken en er alles uithalen wat erin zit.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Vertrouw erop dat alles altijd op z’n pootjes terecht komt. We raken vaak in onzekere periodes in een soort tunnelvisie met overal negatieve gedachtes over wat er fout kan gaan. Sta ook stil bij wat er goed kan gaan. Vertrouw erop dat je dit kan en doe er alles aan om daar te komen. Dan kan je aan het einde van de rit alleen maar trots op jezelf zijn. We komen uiteindelijk allemaal waar we terecht horen te komen.