Meet the team!

Emma

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Overzicht

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Ik ben Emma, ik studeer Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben hier direct na mijn middelbare school mee begonnen. Ik zit ondertussen in mijn coschappen en ben nog steeds heel gelukkig met de studiekeuze die ik gemaakt heb. Daarnaast is Rotterdam een ontzettend leuke en gezellige stad!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb bijles gegeven aan kinderen van de basisschool toen ik nog op de middelbare school zat. Ondertussen heb ik ook bijleservaring met leerlingen van de middelbare schoolleeftijd.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Tijdens een selectieprocedure kan er een hoop informatie op je af komen en veel nieuwe dingen komen aan bod. Het is begrijpelijk dat het fijn is hier begeleiding in te krijgen en toen ik zelf selectie deed vond ik het fijn om hulp te krijgen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Overzicht. Je kan gauw het overzicht verliezen in de leerstof en de verschillende zaken die je moet aanleveren voor een selectie. Door overzicht te houden en de grote lijnen goed te begrijpen kan je de details ook beter snappen.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Probeer zo veel mogelijk verschillende mensen te laten kijken naar je brief/CV of andere zaken die je nodig hebt bij de selectie. Door mensen het van verschillende kanten te laten belichten krijg je veel nieuwe inzichten!