Meet the team!

Britt

Functie: Bijlesdocent

 

Kernwaarde:
Persoonsgericht

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Hoi! Mijn naam is Britt en ik zit in het eerste jaar van de master Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat ik ben begonnen met de studie Tandheelkunde heb ik de bachelor Gezondheidswetenschappen afgemaakt met de specialisatie Biologie in Maastricht. Bij de eerste decentrale selectie waar ik aan heb deelgenomen, werd ik niet geplaatst. Na drie jaar heb ik nog een keer geprobeerd om mijn droom achterna te gaan en dit is gelukt. Ik hoop dat ik anderen kan helpen voorbereiden en dat ik mijn ervaring kan delen. Zo zie je maar weer, als je het echt heel graag wilt dan kom je er!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb altijd interesse gehad in het onderwijs. Zo heb ik tijdens mijn twee studies en op de middelbare school vele vrienden en vriendinnen geholpen met huiswerk en het voorbereiden van toetsen. Zelf heb ik nog geen officiële bijlessen gegeven maar ik hoor altijd van anderen dat ze zich vrij voelen om elke vraag bij mij te stellen!

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De decentrale selectie is een erg spannende dag waarop je op je best moet presteren om te mogen studeren wat jouw passie is. Zelf heb ik geen hulp gehad bij de decentrale selectie wat ik achteraf wel fijn had gevonden. Ik geniet van anderen helpen en het gezicht wat ik zie wanneer ze de stof ineens begrijpen.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Mijn kernwaarde is persoonsgericht. Mijn begeleiding en uitleg zal persoonsgericht zijn. Dit wil zeggen dat ik altijd een manier zal vinden om iets uit te leggen die bij jou past zodat jij het begrijpt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de begeleiding aan jouw wensen en verwachtingen zal voldoen en de uitleg daarbij aansluit.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Mijn speciale tip voor selectiekandidaten is: Verlies je passie niet. Tijdens de selectieperiode kun je veel stof over je heen krijgen en het gevoel hebben dat je vooral heel veel verschillende dingen moet doen, wat overweldigend kan zijn. Probeer je doel niet uit je ogen te verliezen en denk aan je passie. Zodra je weer het warme gevoel krijgt van je passie zul je zien dat je vanzelf aan de slag wilt gaan en niet omdat het moet.