Meet the team!

Anna

Functie: Coach

 

Kernwaarde: Toegewijd

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Anna de Boer, ik ben 22 jaar en ik studeer Tandheelkunde aan het ACTA. Ik ben nu de laatste dingen van mijn bachelor aan het afronden. Na het slagen voor mijn vwo-examen heb ik eerst een jaar Biomedische wetenschappen gestudeerd aan de VU omdat ik was uitgeloot voor Tandheelkunde in Nijmegen. Het jaar hierna heb ik er toch voor gekozen om nog een keer mee te doen aan de decentrale selectie voor Tandheelkunde, dit keer in Amsterdam. Hier werd ik meteen geplaatst!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Sinds ik aan de VU studeer geef ik bijles aan middelbare scholieren om ze met hun vakken te helpen en om samen een goede planning te maken.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

De decentrale selectie vond ik zelf heel erg spannend omdat het een soort ‘overload’ aan nieuwe informatie kan zijn. Zelf heb ik al ervaren hoe alles in zijn werk gaat en ik wil dit dan ook graag met aankomende studenten delen. Dit allemaal met als doel dat ze zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de gehele selectie periode.

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Toegewijd. Naar mijn idee kan je op deze manier het beste iemand begeleiden omdat je zo de begeleiding persoonlijker maakt. Hierdoor kan je een betere inschatting maken van wat iemand wil, wat iemand belangrijk vindt en zeker ook wat iemand nodig heeft.

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Wees goed voorbereid en twijfel niet aan je eigen kunnen!