Meet the team!

Alison

Functie: Docent

 

Kernwaarde: Veilige sfeer

Wie ben je & waar heb je gestudeerd?

Mijn naam is Alison en ik studeer diergeneeskunde aan de universiteit Utrecht. Ik ben momenteel bezig met mijn master geneeskunde van Gezelschapsdieren waarbij ik coschappen loop in de universiteitskliniek. Het jaar waarin ik me in had geschreven bij diergeneeskunde, was het eerste jaar met decentrale selectie. Ik weet hoe spannend en stressvol het kan zijn om mee te doen aan deze selectie dus ik help selectiekanditaten hier graag mee!

Wat is jouw ervaring met onderwijs?

Ik heb drie jaar bij Lyceo gewerkt als bijlesgever, huiswerkgebeleider en examentrainer. Ik heb dit met veel plezier gedaan. Het leukste vind ik wanneer je ziet dat een leerling de stof écht begrijpt en daar zelf verbaast over is. Dan weet ik dat ik mijn werk goed gedaan heb.

Waarom help jij selectiekandidaten graag?

Ik haal zelf veel plezier uit lesgeven en help selectiekanditaten graag om door de decentrale selectie te komen van de leukste studie van Nederland!

Wat is jouw kernwaarde in jouw manier van selectiebegeleiding?

Ik vind het belangrijk om een veilige sfeer te creëren waarin iedereen zijn vragen durft te stellen. Domme vragen bestaan namelijk niet!

Wat is jouw speciale tip voor de decentrale selectie kandidaat?

Wees niet bang om vragen te stellen en doe je best. Meer dan dat kun je namelijk ook niet doen. 🙂