Decentrale Selectie Training Diergeneeskunde

Hoe kunnen wij jou helpen in deze selectie?


Onderaan de pagina inschrijven

Decentrale Selectie Training Diergeneeskunde

Onze decentrale selectietraining voor de selectie voor Diergeneeskunde (Universiteit Utrecht) gaat jou helpen om de studiestof voor de selectietoets beter te begrijpen! Deze decentrale selectietraining duurt in totaal 6 uur en zal in werkcollege-vorm worden gegeven. Dit betekent dat blokken van uitleg en oefenen elkaar zullen afwisselen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de student genoeg oefent met de studiestof! Oefenen met de stof leidt er namelijk toe dat de student 'grip' op de stof krijgt en de stof kan reproduceren op de selectiedag.

Wat kun je verwachten van deze selectietraining?

 • Deze training is volledig gericht op de toegezonden stof voor de kennistoets
 • De training duurt 6 uur
 • Je krijgt les in op maat samengestelde groepen
 • Je ontvangt gratis onze bundel met een Nederlandse samenvatting en oefenopgaven over de studiestof (digitaal of op papier)
 • Je kunt de powerpoint na afloop van de training per e-mail ontvangen
 • Je kunt jouw docent per e-mail benaderen voor resterende vragen

Wat is het doel van deze selectietraining?

 • Student uitleg bieden over de studiestof van de selectietoets
 • Student helpen onderscheiden van hoofd- en bijzaken
 • Vragen van de student ophelderen
 • Student laten oefenen met voorbeeldopgaven
 • Student tips geven; hoe om te gaan met de spanning?
 • Student met een zelfverzekerd gevoel de selectie in laten gaan

Het is niet mogelijk om kandidaten voor te bereiden op de 'kritisch redeneren' toets omdat het onderwerp van deze toets pas op de selectiedag zelf bekend wordt gemaakt. Je kunt uiteraard wel vragen naar de ervaring van jouw docent en of hij/zij nog tips heeft vanuit de opleiding!

Kosten:  € 199,-

Deze training wordt fysiek georganiseerd op verschillende data en/of locaties. Alleen bij noodzaak of overmacht worden onze fysieke trainingen omgezet in digitale trainingen. Bekijk via de onderstaande knop de lesgroepen en schrijf je in voor jouw groep!

Voorverkoop Decentrale Selectie Diergeneeskunde UU Bundel


 

Datum

Wordt in december 2023 bekend gemaakt

Toegespitst op de volgende toets:

Voor de kennistoets van de selectie!

Inhoud van de bundel

Samenvatting van toegezonden stof, representatieve oefenvragen en tips voor het lezen van wetenschappelijke artikelen.

Beschikbaar

Onze bundel voor de selectie Diergeneeskunde UU wordt vanaf januari 2024 na betaling per e-mail digitaal aan je beschikbaar gesteld via onze online reader!

Let op!

Als je je inschrijft voor de selectietraining, hoef je dus niet nog zelf de handleiding aan te schaffen.

Beoordeling

Vorig jaar beoordeeld met een 8.7!

Klik hier voor evaluatiepagina

Wie zijn onze docenten?

Wie zijn onze docenten?

Onze docenten zijn tweede of derdejaars bachelorstudenten of masterstudenten (bijvoorbeeld co-schappers). Deze docenten worden op een zorgvuldige manier door ons geselecteerd. Onze selectiedocenten moeten bijvoorbeeld ervaring hebben met lesgeven en een bepaald gemiddelde hebben voor hun opleiding. De selectiedocenten van DecentraleStudent hebben daarnaast altijd zelf selectie gedaan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze selectiedocenten aandacht besteden aan zowel de inhoud van de selectietoetsen als de ervaring omtrent de decentrale selectie. Onze docenten delen daarom hun eigen ervaring en tips met de studenten.

Niveau docenten?

Wij vinden het erg belangrijk dat de selectiekandidaten op niveau les krijgen voor de decentrale selectie. Alleen de beste docenten worden daarom geselecteerd voor deze functie. DecentraleStudent zorgt ervoor dat de selectiedocenten op de hoogte zijn van meest actuele informatie over de decentrale selectie. Onze selectiedocenten werken daarnaast vaak samen om de selectietraining zo efficiënt en nuttig mogelijk te maken voor de kandidaten. Ons docententeam ontvangt tevens een docentenhandleiding, voorbeeldmaterialen én feedback van andere docenten opdat de docent optimaal voorbereid is! Bekijk hier het docententeam van DecentraleStudent en hun kernwaarden!